Nieuw van SNP Natuurreizen: Yomads

Yomads2

SNP Natuurreizen heeft een nieuw merk voor internationale jongerenreizen: Yomads Travel.

Yomads richt zich op twintigers en dertigers die houden van avontuur en het leuk vinden om in een internationale groep te reizen. Ik tel nu twintig reizen in het aanbod en die zien er eigenlijk allemáál erg mooi en leuk uit. Het is dat ik niet meer in de doelgroep val, anders zou ik zo mee willen. Tijgers kijken in India. Dansen als een derwisj in Turkije. Kanoën in de Okavangodelta!

Qua prijs: backpacken is natuurlijk goedkoper, maar buitensporig duur is het niet, als je rekent wat er allemaal bij zit (Marokko: ‘mineraalwater tijdens de overnachting in de tenten’) en dat je met een groep van maximaal vijftien mensen reist. Yomads richt zich niet op de backpacker die maanden de tijd heeft en alles supergoedkoop wil, maar op twintigers en dertigers die in korte tijd veel willen zien en bijzondere dingen willen mee maken en daar wat voor over hebben.

Nog even praktisch: SNP werkt voor Yomads samen met het Zwitserse Baumeler en met World Expeditions, dat opereert in Australië, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika en het Verenigde Koninkrijk, dus daar zullen de meeste reisgenoten vandaan komen en da’s leuk, dan maak je vrienden over de hele wereld.

Meer informatie: Yomads Travel.

Share This Post