Aanbieding: ‘Bij de dromers’ nu €10

Hèt cadeau voor iedereen die houdt van Ierland en van Ierse muziek!

REIZEN-Magazine publiceert deze maand een prachtige Ierland-reportage van Nicolline van der Spek en Jurjen Drenth, met daarbij een aanbieding waar je vast ook blij van wordt: mijn Ierland-boek Bij de dromers van dromen (uitgeverij Atlas-Contact) is nu met korting te bestellen. En niet zomaar een korting, je betaalt slechts €10 in plaats van €19,95.

Het boek beschrijft een rondreis door de counties Kerry en Claire en gaat niet alleen over het Ierse landschap en de mensen, maar vooral ook over muziek. De Íerse muziek, natuurlijk – want die muziek leren spelen (wat ik graag wilde) is dé manier om Ierland en de Ieren te leren kennen.

Ga mee op reis! Bestellen is eenvoudig: vul het formulier hieronder in, maak €13,50 (incl. verzendkosten) over op NL94 INGB 0000 0391 65, t.n.v. A. Wesseling in Utrecht en vermeld bij de overschrijving je postcode en huisnummer. Zodra de betaling binnen is, gaat het boek op de bus. Tot snel!

boekcover

[contact-form subject=’Bestelling’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adres’ type=’textarea’/][/contact-form]

Wil je een handtekening of opdracht in het boek? Dat kan natuurlijk, leuk! Schrijf het er even bij in het adresveld.

 

Share This Post